Grote service door klein te blijven

IECS Netwerken/camera beveiliging en computer services)


Netwerken en camera security  
IECS heeft goede ervaringen met het plaatsen van windows 2003 servers en UTP bekabelingen, voor netwerk installaties worden zeer concurerende prijzen gehanteerd, ook voor problemen met u pc of client-pc bent u bij ons bij het goede adres.
Ook zijn wij voor u het juiste adres voor al uw  thuis problemen zoals internet of het aanleggen van een kleine netwerk uiteraard  tegen zeer lage prijzen.
IECS ontwikkeld en plaatst websites vanaf 175,- euro excl. domeinnaam en onderhoud.
Tevens is IECS gespecialiceerd in camerabeveiliging systemen wilt u het bij ons gekochte systeem laten aanleggen dan  geldt een speciale prijs van 49,00 euro p/uur i.p.v. 79,00 euro p/uur .

Technical Support
IECS ondersteund alle technische storingen inzake hard- en software.
IECS heeft gecertificeerde medewerkers in dienst die garant staan voor hun prestaties. Tijdens kantoortijden kunnen softwarematige problemen via onze helpdesk grotendeels opgelost worden. Buiten kantoortijden is er een mogelijkheid om 24 uur per dag via E-mail een probleem kenbaar te maken. Deze worden de volgende dag meteen bekeken en wordt er vervolgens
naar een oplossing gezocht zodat het probleem onmiddelijk verholpen kan worden.
Hardwarematig zal een team van IECS op locatie het probleem moeten verhelpen en dit verschilt dan ook per geval tot geval. IECS is heel erg klantgericht en service staat bij ons dus hoog in het vaandel.

·  E-mail: info@IECS.nl

  Postbank: 4547258 tnv IECS Kerkrade

  IBAN code: NL93INGB0004547258        BIC code: INGBNL2A 


· K.v.K. Maastricht 14081883 BTW nr. NL097459896B02

    I.E.C.S

    I.E.C.S